Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Happy 50 and More is er!

Sprankelend en sexy: Style Has No Age. Zin in een volumineuze (bijna 150 pagina's!) Nouveau-special boordevol vrolijke 50-plussers die midden in het leven staan? En leuk ouder worden met gevoel voor humor en belangstelling voor body & mind? Met Floortje Dessing die vertelt hoe blij ze is dat ze v...

De nieuwe Happy 50 and More is er!

Sprankelend en sexy: Style Has No Age.

Zin in een volumineuze (bijna 150 pagina's!) Nouveau-special boordevol vrolijke 50-plussers die midden in het leven staan? En leuk ouder worden met gevoel voor humor en belangstelling voor body & mind? Met Floortje Dessing die vertelt hoe blij ze is dat ze vijftig heeft mogen worden? Hier alvast een voorproefje van de nieuwe Happy 50 & More, die vanaf vandaag in de winkel ligt!

OP DE COVER

Vol ontzag en – toegegeven – een tikje jaloers zien we haar al 25 jaar reizen naar de meest afgelegen plekken op de aardbol. Nu ze 50 is geworden, maakt Floortje Dessing de balans op.

HEALTH

Van de redactie Nouveau kun je niet zeggen dat het sneeuwvlokjes zijn: hoofdredacteur Claudia, moderedacteur Anita en Crossmedial Producer Inge gingen allemaal sportvasten, bij meer dan 35 graden. Kudos! 

PERSONALITY

"Een van de eerste spoilers dat je ouder wordt, is dat je aan je eigen stem genoeg hebt en andere geluiden al snel lawaai zijn." Was getekend, Gerda Havertong.

OVERGANG

Seks, opvliegers en de rol van dat ene wijntje ('Vooruit, nog ééntje dan'), ze komen allemaal voorbij in dit euh... confronterende minidossier. 

PSYCHE

Lenette van Dongen, directeur van haar eigen onvolprezen Blij Ei Academie, over omgaan met tegenslagen: "Het is zo fijn om te voelen dat je huis niet meer op zandgrond staat, maar op een rots. Ik verheug me enorm op een grotere vrijheid, een grotere lichtheid."

LEVENSLUST 

De koers verleggen? Vijftigers hebben er ongekend talent voor! 

Smaakt het naar meer? De nieuwe Happy Fifty & More ligt nu in de winkel én is te bestellen op Magazine.nl!