Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Daar zijn we weer!' Melania Trump opnieuw in beeld

'Daar zijn we weer!' Melania Trump opnieuw in beeld

Mar-a-Lago was even omgetoverd tot vlaggenparadijs.

Donald Trump wil opnieuw de president van de Verenigde Staten worden. Hij heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag officieel verkiesbaar gesteld, blijkt uit vrijgegeven documenten. Daarmee is Trump de eerste Republikein die formeel heeft laten weten dat hij genomineerd wil worden als kandidaat voor de presidentsverkiezingen van 2024.

De aankondiging had plaats in Mar-a-Lago, het resort in Florida waar Trump tegenwoordig woont. Het was voor de gelegenheid uitbundig gestyled met 'stars and stripes', waar Melania, na jaren onder de radar te zijn gebleven, kittige polkadots en een witte kokerrok tegenover stelde.

Tijdens Donalds eerste campagne was ze niet heel actief en voor ze zich na zijn verkiezing in het Witte Huis bij hem voegde, had ze buitengewoon slim onderhandeld over de voorwaarden.

Dat ze toch weer naast hem stond, maakt nieuwsgierig naar wat de Sfinx uit Slovenië nu eens heeft afgesproken in ruil voor Donald weer bijstaan.

Ze heeft zich eerder niet heel enthousiast getoond over in de publiciteit staan en was dan ook een redelijk onzichtbare First Lady – iemand als Melania gaat niet weer jaren bewonderend naar haar man kijken zonder dat daar iets tegenover staat.

Donald is er overigens héél vroeg bij. In Washington ziet men zijn mededeling als een poging om andere Republikeinen – zoals rap in populariteit groeiende DeSantis – de pas af te snijden en om mogelijke strafrechtelijke vervolging af te wenden.

Er lopen meerdere onderzoeken naar Trumps gedrag voor, tijdens en na zijn eerste termijn als president. Zo doet het ministerie van Justitie onderzoek naar zeer gevoelige documenten die de oud-president zou bewaren in zijn privéclub op Mar-a-Lago.

Nu hij zich kandidaat heeft gesteld, kan minister van Justitie Merrick Garland gedwongen worden een speciale raadsman aan te stellen. Diegene moet dan de verschillende onderzoeken naar Trump voortzetten.

Voor Melania doet dat er niet zoveel toe, die heeft inmiddels haar positie weer ingenomen, gewapend met een knappe nieuwe handtas.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in