Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babette van Veen: 'Vergeleken met collega's ben ik zwaar'

Vrolijk 50+ zijn? Babette weet hoe het moet! Actrice en zangeres Babette van Veen (53) staat stralend op de cover van Nouveau's Happy 50 & More. Niet dat het meevalt om op deze leeftijd in vorm te blijven ('Ik sportte ooit driemaal per week en kon eten en drinken wat ik wilde. Dát is wel verander...

Babette van Veen: 'Vergeleken met collega's ben ik zwaar'

Vrolijk 50+ zijn? Babette weet hoe het moet!

Actrice en zangeres Babette van Veen (53) staat stralend op de cover van Nouveau's Happy 50 & More. Niet dat het meevalt om op deze leeftijd in vorm te blijven ('Ik sportte ooit driemaal per week en kon eten en drinken wat ik wilde. Dát is wel veranderd’), maar ze heeft zo haar trucs om fit te blijven.

'Veel actrices zijn heel dun, maar ik wil gewoon leuk leven'

"Als ik kijk naar bijna al mijn collega’s, ben ik zwaar," zegt Van Veen. "Veel actrices zijn heel dun. Maar ik wil gewoon leuk leven, dat vind ik net zo goed belangrijk als fijn werk. Het is gek, als je heel jong bent zie je er fantastisch uit, maar geniet je daar totaal niet van. Je zit dan in een fase waarin het leven vaak ingewikkeld is, met kleine kinderen, hard werken, carrière maken, soms is het lastig in de liefde. Toen ik me dat realiseerde, zo rond mijn 35ste, heb ik besloten om vanaf dat moment te gaan genieten." 

Verder lezen? 

Hoe Babette het ondanks die kom-maar-door-momentjes voor elkaar krijgt om er zo fabulous uit te zien, lees je in de nieuwe Happy 50 & More, van de makers van Nouveau.

De zomereditie van Happy 50 ligt nu in de winkel én is online te bestellen, tijdelijk zonder verzendkosten!  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in