Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Anita Witzier is bijna 60 en schrijft boek 'En bedankt!'

Persoonlijke verhalen over 60 mensen die haar hebben geïnspireerd. Anita Witzier wordt op 10 november 60 jaar en dat viert ze door een boek uit te brengen met de titel 'En bedankt!' Hierin zet ze zestig mannen en vrouwen in de schijnwerpers die veel voor haar hebben betekend. In eerste instantie ...

Anita Witzier is bijna 60 en schrijft boek  'En bedankt!'

Persoonlijke verhalen over 60 mensen die haar hebben geïnspireerd.

Anita Witzier wordt op 10 november 60 jaar en dat viert ze door een boek uit te brengen met de titel 'En bedankt!' Hierin zet ze zestig mannen en vrouwen in de schijnwerpers die veel voor haar hebben betekend.

In eerste instantie zag Witzier niks in het idee om met een boek te komen, maar haar uitgever wist haar over te halen. 'Uiteindelijk ontstond het idee om er een soort bedankboekje van te maken en dat vond ik wel interessant', zegt ze in De Telegraaf. 

'Het boek is er niet gekomen omdat ik 60 word, maar wel omdat ik gezegend ben met enorm veel geluk in mijn leven en dat is niet vanzelfsprekend."

Nieuw perspectief

"Het alternatief is dat je het niet meemaakt, dus ik omarm dat getal met liefde! Wel ervaar ik het anders dan toen ik 50 werd en bij wijze van spreken de helft van mijn leven nog voor me had.

Die grens is nu ruimschoots gepasseerd en dat geeft een ander perspectief.'

Persoonlijke verhalen

Het boek is volgens de presentatrice geen biografie, maar een verzameling herinneringen aan bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen. 'Leermomenten, groot en klein, die me hebben gemaakt tot wie en waar ik nu ben. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn.