Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Angelina Jolie over 50 worden

Het is nog ruim vier jaar weg, maar Jolie is er al flink mee bezig. Ze wordt dit jaar pas 46, maar in een nieuw interview met de Britse Vogue heeft Angelina Jolie alvast verteld hoe zij precies denkt over 50 worden. En haar visie spreekt aan. De actrice poseerde voor het blad thuis met haar zes k...

Angelina Jolie over 50 worden

Het is nog ruim vier jaar weg, maar Jolie is er al flink mee bezig.

Ze wordt dit jaar pas 46, maar in een nieuw interview met de Britse Vogue heeft Angelina Jolie alvast verteld hoe zij precies denkt over 50 worden. En haar visie spreekt aan.

De actrice poseerde voor het blad thuis met haar zes kinderen, Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) en tweeling Knox en Vivienne (12). Maar geeft, hoezeer ze ook graag moedert, aan blij te zijn dat ze niet meer tussen de luiers zit.

"Ik was dol op kleine kindjes hebben, maar nu kan ik echt gesprekken met ze voeren. Ik ben dol op de tienerjaren, nu ik echt lekker tijd met ze kan doorbrengen."

Over 'the big 5-0' zegt ze: "Ik kijk er naar uit. Ik heb zo'n gevoel dat ik heel lekker zal gaan in mijn fifties. Mijn kinderen vinden het wel oud trouwens. Toen we laatste op de trampoline stonden zeiden ze: 'Niet doen mam, straks bezeer je jezelf nog!'. Zo lollig. Ik was ooit actieheld en nu zijn mijn kinderen bang dat ik een trampoline niet aankan."

Beeld: British Vogue

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in