Angelina gaat op Instagram, breekt meteen record

Door Ella Vermeulen
Angelina gaat op Instagram, breekt meteen record

En nu is het wachten op de eerste leuke kiekjes.

Zelfs de meest publiciteitsschuwe celebs, die zich jarenlang lieten vertegenwoordigden door woordvoerders, gaan voor de bijl en openen een Instagramaccount.

Grote voordeel daarvan is dat ze rechtstreeks nieuwtjes kunnen delen en aandacht kunnen vragen voor wat ze belangrijk vinden. Het begint meestal heel voorzichtig, maar à la Jennifer Aniston durven ze vaak al snel wat meer en leer je ze van een heel persoonlijke (en vaak geestige) kant kennen.

Nieuwste Instagrammer is Angelina Jolie (46), wiens kinderen 'er al honderd jaar opzitten'. Iets zegt ons dat dochter Zahara haar heeft geholpen om haar eerste IG Story live te krijgen, want  Angie zit nog in de voorzichtige fase, haar eerste posts gaan louter over haar rol voor vluchtelingen als special envoy for the United Nations High Commission on Refugees.

Maar zelfs daarmee brak ze alle Guinness World Records voor volgers, inclusief dat van Jennifer (de ándere ex van Brad Pitt). In drie uur had Jolie 2,1 miljoen volgers (inmiddels zijn dat er al 7,2 mijoen). Aniston had er in 2019 vijf uur voor nodig om 1 miljoen volgers te krijgen.

Foto (c) Getty Images  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in