Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Angela Groothuizen en ex-partner Rob Mooij daten weer

Eerder waren ze meer dan dertig jaar samen - leuke ontwikkeling! Hebben we net afscheid genomen van de lenteliefde van Rachel Hazes, kunnen we ons meteen alweer verheugen over een nieuwe romance in het land der BN'ers. En het is een opmerkelijke.   'Het is de eerste keer dat we weer eens een uitj...

Angela Groothuizen en ex-partner Rob Mooij daten weer

Eerder waren ze meer dan dertig jaar samen - leuke ontwikkeling!

Hebben we net afscheid genomen van de lenteliefde van Rachel Hazes, kunnen we ons meteen alweer verheugen over een nieuwe romance in het land der BN'ers. En het is een opmerkelijke.  

'Het is de eerste keer dat we weer eens een uitje hebben'

Angela Groothuizen kwam met haar ex Rob Mooij naar de première van Raymonda, de nieuwe voorstelling van het Nationaal Ballet.

"Het gaat heel goed met mijn partner. Het is de eerste keer dat we weer eens een uitje hebben", zei ze. Het stel is weer aan het daten.

Angela en Rob in 2010

Angela en Rob hebben samen twee dochters, Lola en Nona. Eerder maakten ze er geen geheim van dat ze een open relatie hadden, Angela gunde hem dat. "Ik vind dat prima, want ik heb óver," zei ze Flair. "Ik heb zoveel geluk en liefde en alles wat ik wil, ik heb zat. Snap je?

'Die man is een vrije ziel. Een fantastische, lieve, trouwe, vrije ziel'

En ik ga hem, mijn aller-allerliefste, in dat ene leven dat hij heeft, niet voor de voeten lopen. Met níéts. Is onze relatie daardoor makkelijker? Nou, nee. Het is niet altijd makkelijk. Maar het is óók niet echt heel moeilijk. Die man is een vrije ziel. Een fantastische, lieve, trouwe, vrije ziel. En die moet je niet willen beknotten, klaar."

Angela en Rob in 2017

Uiteindelijk kozen ze er toch voor om apart te gaan wonen. Rob bleef in hun woning aan de Vinkeveense Plassen en Angela verhuisde naar Amsterdam. Dat besluit kwam niet zozeer voort uit die open relatie, maar meer omdat Rob kampte met een depressie.

'Het gaat nu veel beter met hem en we zijn nog steeds soulmates'

‘De relatie met de vader van mijn kinderen liep een paar jaar geleden stuk, onder andere omdat hij al een tijd kampte met een depressie,’ zei Angela eerder in Nouveau.

‘Het gaat nu veel beter met hem en we zijn nog steeds soulmates, maar in het begin was het hard. Eerst heb ik een half jaar gehuild om mijn verbroken relatie, daarna ben ik op Tinder gegaan."

Het contact met Rob hield echter ook altijd stand: "We zien elkaar echt heel veel. We appen veel, spreken elkaar. Hij komt ook regelmatig hier zodat we met het hele gezin zijn. Eigenlijk gaat het nu beter nu hij op zichzelf woont." En het maakt het weer daten vast ook een stuk minder beladen – Happy Modern Love, Angela en Rob!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in