Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Al het moois van Nederland straalt in de nieuwe Nouveau!

Het wordt een heerlijke, Hollandse herfst!  Zoals hoofdredacteur Claudia in haar editorial stelt: in een tijd waarin de wereld steeds onbegrijpelijker en ongezelliger wordt, keren we steeds meer terug naar dat wat we snappen. Hollandse gezelligheid, regionale folklore, het dicht bij huis zoeken. ...

Al het moois van Nederland straalt in de nieuwe Nouveau!

Het wordt een heerlijke, Hollandse herfst! 

Zoals hoofdredacteur Claudia in haar editorial stelt: in een tijd waarin de wereld steeds onbegrijpelijker en ongezelliger wordt, keren we steeds meer terug naar dat wat we snappen. Hollandse gezelligheid, regionale folklore, het dicht bij huis zoeken. Maar dan wel in stijl,  natuurlijk.

OP DE COVER

Op de cover straalt Natasja Froger als de Hollandse Goldie Hawn, die er in een heerlijk openhartig interview onomwonden voor uitkomt dat ze thuis het liefst op klompen loopt.

MODE

Elegant het najaar in? We selecteerden de mooiste looks voor je en fotografeerden ze niet op de savanne of op in de Schotse Hooglanden, maar in onze eigen prachtige duinen.

INTERVIEW

Marion en Ferdi Bolland zijn al 34 jaar samen. 'Het dondert en knettert heus soms,' zegt ze. 'We zijn sterke persoonlijkheden. Praten veel, expressieve handgebaren erbij. Van die totaal uitgebluste stellen die elkaar niets meer te vertellen hebben, zo zijn wij niet.'  

REIZEN

De romantiek van het oude en nieuwe cruisen, met gouden tips voor als je zelf zo'n droomvakantie op zee wilt maken: all aboard!  

HEALTH

Pro-age expert Wies over de geheimen van yoga en wat dat voor je kan doen als 50+ vrouw.

REPORTAGE

Nouveau mocht alvast even rondkijken op de weergaloze Balenciaga expositie die op 24 september opengaat in Den Haag – je leest er alles over in deze reportage!

Verder lezen? 

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkels. Altijd als eerste genieten van al het moois? Neem een abonnement, nu met 40% korting!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in