Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Simone Kleinsma praat open over overlijden man Guus Verstraete

Simone Kleinsma schoof afgelopen week aan bij De Wereld Draait Door om te praten over de musical 'Was Getekend, Annie M.G. Schmidt' te praten. Maar ook sprak ze open over het overlijden van haar grote liefde Guus Verstraete. Hij overleed in maart dit jaar. "Ik doe m’n best, er is geen handboek vo...

Simone Kleinsma praat open over overlijden man Guus Verstraete

Simone Kleinsma schoof afgelopen week aan bij De Wereld Draait Door om te praten over de musical 'Was Getekend, Annie M.G. Schmidt' te praten. Maar ook sprak ze open over het overlijden van haar grote liefde Guus Verstraete.

Hij overleed in maart dit jaar. "Ik doe m’n best, er is geen handboek voor. Ik hobbel maar wat voort", vertelde ze aan Matthijs van Nieuwkerk. 

Je leven staan op z'n kop

De productie van Was getekend, Annie M.G. stond al vast. Simone besloot deze, ondanks het grote verdriet, gewoon door te laten gaan. "Ze vroegen me of ik het wilde uitstellen, maar ik weet uit ervaring dat het toch wel helpt om aan de slag te gaan. Ik was blij dat ik de eerste maanden niets anders had dan rouwen. Ik deed eigenlijk maar wat. Het gebeurt en opeens staat je leven op z’n kop”, aldus de actrice.

De première van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is aanstaande zondag in het DeLaMar Theater in Amsterdam.