Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Naomi Campbell trekt bijna 30 jaar oude Chanel-jurk uit de kast voor Cannes Film Festival

In 1996 droeg ze de jurk voor het eerst op de catwalk. 

Naomi Campbell

Gisteren vond de tweede dag van het glamoureuze Film Festival in Cannes plaats. Hier bewees Naomi Campbell maar weer eens dat een goed ontwerp tijdloos is. Ze droeg namelijk de bijna 30(!) jaar oude jurk van Chanel, die ze in 1996 voor het eerst op de catwalk droeg.

Cannes Film Festival

Ieder jaar vindt aan de zuidkust van Frankrijk het prestigieuze Cannes Film Festival plaats. Het festival trekt altijd veel media-aandacht, en de grootste filmsterren verschijnen op de rode loper. De meest toonaangevende regisseurs en acteurs zijn aanwezig tijdens dit grote evenement. Er worden grote prijzen uitgereikt, met als hoogtepunt de Gouden Palm, die wordt toegekend aan de beste film.

Naast de aandacht voor film, staan de outfits van de sterren ook altijd in de spotlights. Glamour en luxe alom, dus als modeliefhebbers kunnen we ons hart ophalen aan de oogverblindende jurken en pakken van de sterren.

Chanel-jurk

Gisteravond vond de première van de actiefilm Furiosa: A Mad Max Saga plaats. Op de rode loper waren alle ogen op actrice en topmodel Naomi Campbell gericht, want ze verscheen in een wel héél bijzondere jurk van Chanel. Het gaat om een zwarte sequin-jurk met een doorschijnende stroken en parelsnoeren op de schouders. Campbell combineerde het item met pumps met een puntige neus en statement diamanten oorbellen. Prachtig!

NL Beeld / Feature Flash

Maar het leuke is: ze droeg exact hetzelfde ontwerp dat ze in 1996 voor het eerst op de catwalk droeg. Dat zag er destijds als volgt uit:

De jurk was destijds onderdeel van de herfst/wintercollectie 1997 van niemand minder dan Karl Lagerfeld. Enne, de look staat haar nog net zo goed als dertig jaar geleden, non?

Personality
  • US Magazine, RTL Boulevard
  • NL Beeld