Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Marlijn Weerdenburg deelt uitslag hersenscan: 'Enorme opluchting'

'Dit uitsluitsel voelt als een extra kans in het leven'

marlijn weerdenburg

Marlijn Weerdenburg (41) besloot het zekere voor het onzekere te nemen en een hersenscan te laten uitvoeren in het ziekenhuis. Haar moeder overleed immers aan een aneurysma. Op Instagram deelt ze in een openhartige post de uitslag van de hersenscan.

Onzekerheid

Presentatrice Marlijn schrijft op Instagram dat ze lang heeft getwijfeld om onderstaande te delen, maar het uiteindelijk toch besloot te doen. "Omdat mijn moeder overleed aan een aneurysma en het erfelijk kan zijn, liep ik drie jaar lang rond met twijfels en onzekerheid. Wilde ik het laten onderzoeken? Wilde ik het überhaupt weten? Want stel dat het nou op een plek zou zitten waar ik niet geopereerd kon worden?", schrijft ze.

De twijfel begon toch aan Marlijn te vreten en dus besloot ze naar de neuroloog te stappen. Gelukkig bleek de uitslag van de scan goed te zijn. "Enorme opluchting", stelt ze. "Ik weet het: je kan elke dag door een tram aangereden worden, maar dit uitsluitsel voelt als een extra kans in het leven. Nog meer genieten, nog meer ontspannen, nog meer ontdekken! Ik ben er klaar voor!"

Gezin

Marlijn heeft haar moeder drie jaar geleden verloren aan een aneurysma. Op dat moment was de actrice zwanger van zoontje Sammie. Eerder kreeg ze al zoontje Teun. De presentatrice is al sinds 2015 samen met haar partner Paul. Aan Story vertelde Marlijn eerder hoe ze haar man Paul heeft ontmoet. "We ontmoetten elkaar tijdens mijn presentatie-debuut van de Nijmeegse Vierdaagse. Ik was enorm nerveus en Paul moest bij mij het geluid opspelden. Hij zag mijn zenuwen en wist me echt op mijn gemak te stellen.' Over haar man is ze enorm lovend: 'Paul is lief, zorgzaam, knap, fijn en sterk. Alles wat ik in een man zoek. Hij is stabiel en maakt mij rustig. En tegelijkertijd ook niet. Want hij bezorgt me ook veel vlinders in mijn buik."

Personality
  • Story, Libelle
  • NL Beeld, Instagram