Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Linda de Mol is blij met haar huid 'dankzij een botoxje'

'Dit is dus het gezicht dat mij elke ochtend, als ik de douche uitkom, in de spiegel aankijkt'

Linda de Mol

We zijn van Linda de Mol gewend dat ze met een verzorgd make-uplookje verschijning maakt, maar op de cover van de nieuwste LINDA. zien we haar op een hele andere manier. De presentatrice staat daar met haar blotebillengezicht en dus zónder make-up op, en dat vindt ze "best eng en kwetsbaar".

Make-uploos

Deze maand siert niemand minder dan Linda de Mol herself de cover van de LINDA. En dat doet ze zonder ook maar een spoortje make-up! "Voilà, mijn compleet make-uploze, niet geretoucheerde, onopgesmukte blotebillenhoofd", schrijft de presentatrice dan ook in haar editorial. "Het beetje zwart rond mijn ogen is een restantje van een semi-permanente eyeliner. Die liet ik twee jaar geleden zetten om ‘make-uploos’ de zomervakantie te kunnen doorbrengen. Voor de rest zit er helemaal niks op."

"Schrok je? Moest je twee keer kijken? Snap ik, want naast mijn dierbaren is niemand dit van me gewend natuurlijk. Maar dit is dus het gezicht dat mij elke ochtend, als ik de douche uitkom, in de spiegel aankijkt. Tout au naturel. Dat is op de cover van een tijdschrift dat overal ligt best eng en kwetsbaar, kan ik je zeggen."

Botox

Hoewel ze het spannend vindt om zo open en bloot haar make-uploze gezicht te tonen, is Linda best tevreden over haar huid. "Mijn huid is, voor een bijna zestigjarige, dankzij een botoxje en af en toe en een pittige laserbehandeling (ik zag er een week uit alsof ik over een grindpad was getrokken), best prima. Géén fillers – als ik een bolle kop heb, ben ik gewoon weer eens aangekomen en niet ‘volgespoten'."

Ouderdom omarmen

Linda vertelt in het magazine ook dat ze eigenlijk al jaren niet zonder make-up gezien wil worden. Ze hoopt daar nu verandering in te brengen. "Ik hoop dat ik de komende jaren op een punt kom dat ik dingen durf los te laten. Dat ik me ooit totaal niet meer druk maak om hoe men vindt dat ik eruitzie, en de ouderdom lekker zijn gang laat gaan." You go, Linda!

Personality
  • LINDA.
  • NL Beeld