Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jet de Nijs openhartig over gezondheid van man Rob de Nijs: 'Heel stabiel'

'Wat ik nu meemaak, daar had ik vorig jaar niet op durven hopen', aldus Jet.

Jet de Nijs gezondheid Rob

Hoewel de gezondheid van Rob de Nijs de laatste maanden vaak in het nieuws naar voren is gekomen, heeft zijn vrouw Jet inmiddels een update gegeven over de gesteldheid van haar man, wie lijdt aan Parkinson. Zo onthulde ze dat Rob 'heel stabiel' is.

Horrorverhaal

Ongeveer een jaar geleden gebeurde er iets in het leven van Jet wat haar enorm heeft laten schrikken. Zo ontdekte ze dat haar man Rob, ineens niet meer ademde en zijn hartslag was verdwenen. "Dat was horror", zo laat ze weten aan De Telegraaf. Ze vertelt dat ze meteen de hulpdiensten heeft gebeld, maar dat ze gebombardeerd werd met vragen. "Toen heb ik echt geschreeuwd: hij glipt onder me vandaan, er moet nu wat gebeuren!"

Al eerder liet Jet al weten dat de zorg voor haar man erg zwaar is. "Maar het is vol te houden omdat onze liefde zo groot is. We kunnen nog knuffelen, we slapen samen in zijn ziekenhuisbed in de woonkamer en kussen elkaar elke dag. We zijn blij dat we samen wakker kunnen worden."

Heel stabiel

Inmiddels heeft Jet – ongeveer een jaar na dato – een update gegeven over de gezondheid van haar man. "Sinds eind december is hij weer thuis, en eigenlijk is hij heel stabiel. Die ziekte gaat steeds verder, maar het lijkt nu even rustig. Wat ik nu meemaak, daar had ik vorig jaar niet op durven hopen."

Musical

Vorig jaar werd tevens bekendgemaakt dat er in 2025 een musical over het leven van Rob in première zal gaan. "De voorstellig is hem helemaal voorgelezen en hij vond het geweldig: 'Spot on', zei hij met twee duimen omhoog", vertelt Jet. "Vorig jaar, precies een jaar geleden, heb ik zo vaak afscheid genomen, omdat het elk moment gedaan kon zijn. Maar er heeft zich een wonder voltrokken. Dus wie weet ziet hij zelfs de hele voorstelling nog. Als dat toch eens waar zou kunnen zijn..."

Personality
  • Margriet
  • NL Beeld