Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Xander de Buisonjé & Sophie Steger: 'Succes alleen is een lege huls'

Xander de Buisonjé en Sophie Steger hebben het flink voor hun kiezen gehad, maar zijn er sterker uitgekomen, vertellen ze aan Nouveau in een mooi dubbelinterview.

Xander de Buisonje & Sophie Steger: 'Succes alleen is een lege huls'

Xander de Buisonjé en zijn Sophie verklappen hun relatiegeheimen.

Nóg een hit? Dat boeit Xander de Buisonjé niet meer. Hij wil vooral zijn publiek een mooie avond bezorgen. Yogadocent Sophie de Buisonjé-Steger herkent zich in deze wens een ander iets te geven. Tot zover de overeenkomsten tussen de twee echtelieden...

Je kunt het slechter treffen dan singer-songwriter Xander de Buisonjé (48) en zijn vrouw Sophie (43). Allereerst is er hun fijne gezin met zoon Dex (12), dochter Céla-Lynn (5) en zoon Sem (18) uit een vorige relatie van Xander. Voeg daar een prachtige villa in het Gooi aan toe, waar Malou, een kruising tussen een Leonberger en een Berner sennenhond, het eveneens uitstekend naar haar zin lijkt te hebben.

En dan is er aan het werkfront ook nog volop dynamiek. Een mooi moment voor een ‘relatiecheck’ die – hoe kan het anders nu Sophie professioneel met yoga bezig is – opmerkelijk spiritueel en tegelijk aards uitpakt. Maar eerst even terug in de tijd, naar de bijzondere manier waarop Céla-Lynn ter wereld kwam.

Waarom hebben jullie er destijds voor gekozen een draagmoeder in te schakelen?

XANDER: ‘Omdat het niet anders kon. In 2013 is bij Sophie een goedaardige tumor verwijderd uit de buikholte en de kans dat deze bij een nieuwe zwangerschap zou terugkomen, was volgens de artsen meer dan tachtig procent. Dat risico gingen we niet nemen.’

Interviews
  • Ester Gebuis