Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Guus Meeuwis en Manon Meijers stellen huwelijk weer uit

Corona zit ook dit jaar hun plannen dwars. Guus Meeuwis en Manon Meijers hebben hun huwelijk wéér een jaar uitgesteld. Eigenlijk zouden ze vorig jaar trouwen, maar door de coronapandemie werd dat naar dit jaar verschoven. Maar ook in 2021 wordt het ja-woord nog niet gegeven. De zanger vertelde da...

Guus Meeuwis en Manon Meijers stellen huwelijk weer uit

Corona zit ook dit jaar hun plannen dwars.

Guus Meeuwis en Manon Meijers hebben hun huwelijk wéér een jaar uitgesteld. Eigenlijk zouden ze vorig jaar trouwen, maar door de coronapandemie werd dat naar dit jaar verschoven. Maar ook in 2021 wordt het ja-woord nog niet gegeven.

De zanger vertelde dat bij 538 aan Frank Dane, waar hij was om zijn nieuwe single te laten horen. De radiodeejay vroeg hem naar het voorgenomen bruiloft met de sterrenstyliste, die hij in de zomer van 2019 in Portugal ten huwelijk vroeg.

"Het huwelijk is ook weer een jaartje opgeschoven eigenlijk. Zo schuiven we alles een beetje op, behalve deze single", zei Meeuwis.

Hoewel Meeuwis en Meijers de huwelijksdag al helemaal hebben gepland, wilde hij er verder niets over kwijt. "Het is slingers en dan receptie," aldus Guus de Geheimzinnig. Op de vraag of het in het buitenland zal zijn of in Nederland antwoordde hij: "Het is overal, de liefde is overal."

Vorig jaar liet het stel weten de festiviteiten uit te stellen vanwege de coronarestricties. Toen zei de zanger dat het nog steeds ‘supergoed’ gaat in de liefde. "We vonden dat wij de bruiloft verdienden waar omhelzingen en geen 1,5 meter bij pasten. De gezondheid van alles en iedereen is belangrijker dan de dingen die gepland stonden, dus het is wel te accepteren."

Het stel woont al wel samen, afgelopen november trok Meijers bij Guus in, in zijn nieuwe villa in Tilburg.

Foto's (c) Nouveau / DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in