Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ha! Linda de Mol doet een 'Cheryl Morero' bij voorspelling EK-wedstrijd Nederland

De opnames van Gooische Vrouwen zijn in volle gang en ook daar wordt het EK duidelijk besproken.

Cheryl Morero

De opnames van Gooische Vrouwen lopen toevallig tegelijk met het EK. Een uitgelezen kans voor de acteurs om in de huid van hun personage te kruipen en de uitslag van de wedstrijd van vanavond te voorspellen. Linda de Mol vertelt à la Cheryl Morero voor de camera van Shownieuws haar voorspelling voor de halve finale.

Eerste beelden Cheryl

Onlangs werd het heuglijke nieuws bekendgemaakt dat er na dertien jaar een gloednieuw seizoen van Gooische Vrouwen komt. Videoland deelde laatst al de eerste beelden van Martin Morero en Tante Cor, maar van Cheryl Morero hadden we nog geen sneak peek gezien. Tot nu toe.

Als Cheryl Morero laat Linda de Mol aan Shownieuws weten wat haar voorspellingen zijn voor de halve finale van het EK tussen Nederland en Engeland. Hierdoor kunnen we meteen zien hoe Linda eruitziet als Cheryl. In haar roze look ziet Cheryl eruit om door een ringetje te halen!

Memphis gaat vlammen

Cheryls voorspelling voor de halve finale belooft bovendien veel goeds. "Ja, Cheryl hier met de voorspelling voor aanstaande woensdag. Het wordt 3-1 voor Nederland. Die ene goal van de Engelsen komt natuurlijk van Harry Kane, mooie kopbal."

Ook denkt ze dat Memphis het in deze wedstrijd goed zal doen. "Ik denk dat Memphis gaat vlammen voor het eerst dit toernooi. Die scoort twee keer keihard langs die Engelse keeper. De derde goal is of van Gakpo, of van Weghorst of van De Vrij, daar ben ik nog niet helemaal uit."

Als vanouds

De cast en crew van Gooische Vrouwen zijn momenteel volop bezig met het draaien van de serie. "Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te komen en samen in de karakters te duiken waarvan heel Nederland zich nog steeds afvraagt hoe het vandaag de dag met ze gaat", deelde Will Koopman – die net als de vorige seizoenen de regie voor haar rekening neemt. "De eerste draaidagen waren natuurlijk even wennen en ook spannend, maar het Gooische Vrouwen-gevoel is weer als vanouds.”

Ook Linda de Mol vindt het fantastisch om weer te mogen draaien voor Gooische Vrouwen. "Het lachen en de sfeer tijdens de opnames van Gooische Vrouwen heb ik echt gemist. Om tien jaar na de laatste film weer met z’n allen op de set te staan voelt als thuiskomen", zegt ze. "Het leven van Cheryl heeft niet stilgestaan, maar ze blijft natuurlijk altijd een echte Gooische vrouw. Heerlijk om weer in dit personage te duiken." We can't wait!

Personality
  • NL Beeld