• Celebs

Zó werd Leontine Ruiters gekoppeld aan haar nieuwe liefde

Zó werd Leontine Ruiters gekoppeld aan haar nieuwe liefde

'En nu zitten we hier weer en zitten we vol vlinders.'

Gisteren werd bekend dat Leontine Ruiters weer gelukkig is in de liefde. Zowel haar management als nieuwe vlam John Huiberts bevestigde dat de twee aan het daten zijn. Nu maakt Leontine zelf nog wat meer details bekend over deze prille 'relatie'. 

Gisteren bleek een goede vriendin van Leontine – Merel von Carlsberg – jarig te zijn, iets waar ook op de socials kond van werd gedaan. Leontine en Merel prikten een vorkje in een restaurant dat een bijzondere plek voor Leontine blijkt te zijn.

Zó werd Leontine Ruiters gekoppeld aan haar nieuwe liefde
'Hoe leuk is dit, wij zaten hier laatst', zegt Merel op Instagram. Verder zegt ze niets, maar Leontine wil best wat meer kwijt: 'Wij zaten hier buiten, weet je nog?', vraagt Leontine aan haar vriendin. 'En toen waren er mannen bezig, met enorme herrie, aan de weg', vertelt Ruiters verder met een kleine glimlach op haar gezicht. 'En toen hebben we het over een date gehad voor mij.'

Vriendin Merel is ook door het dolle heen. 'Ja!', zegt ze met een big smile. 'Want zij heeft mij gekoppeld,' laat Leontine glunderend weten. 

'Ik heb haar gekoppeld, beaamt Merel. 'En nu zitten we hier weer en zitten we vol vlinders, alle twee stiekem. Leontine valt haar in de reden: 'Maar dat zijn wij, wij zijn twee vlinders.' Merel sluit af: 'Hoe leuk is dat?!', waarop veel kussen op de wang volgen. 

Gisteren bevestigde het management van Leontine dat ze weer aan het daten is geslagen.  'Ik kan bevestigen dat ze het gezellig hebben maar het is nog pril', laat haar management weten aan Shownieuws. 

'Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk'

De naam John Huiberts - multimiljonair én een van de 500 rijkste Nederlanders - werd ook bevestigd. Maar nieuwe vlam John was ook de beroerdste niet en liet van zichzelf horen. 'Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk', aldus John. Of er al over verliefdheid gesproken kan worden, laten de twee in het midden. Dat willen ze 'liever nog even voor zichzelf houden.'

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in