Yay, Céline Dion komt naar Nederland!

Door Ella Vermeulen
Yay, Céline Dion komt naar Nederland!

Fabulous kostuums en powerballads, anyone?

Op 10, 12 en 13 juni doet Céline Dion de Ziggo Dome in Amsterdam aan tijdens haar Courage World Tour . En omdat we érg van Céline (en haar geweldige outfits!) houden, kun je kaartjes bestellen via de NOUVEAU voordeelshop.

Yay, Céline Dion komt naar Nederland!

Céline Dion verkocht tijdens haar ruim 35-jarige carrière al meer dan 250 miljoen albums. De Canadese wereldster veroverde met nummers als The Power Of Love, Think Twice en Titanic-ballad My Heart Will Go On de wereld. En haar heerlijk extravagante smaak is ook altijd eem feest om naar te kijken: ziehier haar interpretatie van het Zwanenmeer, maar dan in fluorescerend groen. 

‘Courage World Tour’ De tour is vernoemd naar Dion’s meest recente album Courage. Met Courage, haar eerste Engelstalige album in zes jaar, slaat Céline Dion een nieuwe creatieve richting in. De plaat bevat een mix van prachtige ballads en edgy up-tempo tracks.

De laatste keer dat Dion een concert in Nederland gaf, was in 2017. Toen stond ze in de GelreDome in Arnhem. Deze foto is van de Courage Tour: ze heeft er zin in! 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in