Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Waarom Jennifer Lopez geniet van vijftig zijn

Het lijkt wel alsof de tijd stilstaat bij Jennifer Lopez. De actrice en zangeres kan nog jurken aan van twintig jaar geleden, en in haar gezicht lijkt is bijna geen lijntje te bekennen. Chapeau! Het getal zegt haar niks, en ze zit beter in d'r vel dan ooit. Lekker lenig Niet zo gek dus dat ze afg...

Waarom Jennifer Lopez geniet van vijftig zijn

Het lijkt wel alsof de tijd stilstaat bij Jennifer Lopez. De actrice en zangeres kan nog jurken aan van twintig jaar geleden, en in haar gezicht lijkt is bijna geen lijntje te bekennen. Chapeau!

Het getal zegt haar niks, en ze zit beter in d'r vel dan ooit.

Lekker lenig

Niet zo gek dus dat ze afgelopen week alweer in de iconische jurk van Versace tijdens een uitzending van Saturday Night Live. Waar ze ook nog even hup d'r benen in de lucht gooide. Ja, lenig is ze nog steeds op d'r vijftigste. Bekijk hieronder het fragment.

Vijftig

Ja, J-Lo zit heel goed in d'r lijf. Jennifer: "Ik zit nu in de beste periode van mijn leven. Niet dat ik dacht dat ik dan al gestopt zou zijn, maar ik wist niet dat het de beste tijd van mijn leven zou zijn."

De reden dat ze uit de kleren ging voor de film Hustlers. "Ik vond het om alle eerlijkheid best echt om die rol te spelen. Ik was praktisch naakt. Maar ik zit goed in m'n vel, dus uiteindelijk ging het goed."