Volgens Froukje de Both is dít De Mol

Froukje de Both 2021

De Wie Is De Mol kandidaat is openhartig over de finale.

Froukje de Both (50) mocht de huidige editie van Wie is de Mol sieren met haar deelname.

Hoewel ze in de tweede aflevering afviel en de beruchte mol dus niet is, is de spanning zeker nog niet geweken. Aanstaande zaterdag kijken ze namelijk samen met alle deelnemers de zoals gebruikelijk bloedstollende finale van het programma. Nouveau sprak de Wie is de Mol alumnus in de aanloop naar de laatste aflevering van het seizoen.

Koninklijk tintje

Samen de finale kijken doen ze zeker niet op de minste plek – Paleis Soestdijk is de locatie waar alle deelnemers en belangstellenden samen zullen komen. Ook wordt hier de live uitzending opgenomen. Deze royale nieuwe stek werd gekozen omdat de gebruikelijke locatie in het Vondelpark onvoldoende capaciteit had voor het aantal belangstellenden. De massale Wie is de Mol gekte is ook aan Froukje niet voorbijgegaan: “Wat mij het meest heeft verrast aan mijn deelname is dat Wie is de Mol zo ongelofelijk populair is en dat ik echt overal word aangesproken. Ik wist uiteraard wel dat het een geliefd programma is maar het lijkt wel alsof het hele land ermee bezig is, echt bizar,” deelt Froukje met Nouveau.

Roomies

Froukje kijkt – net als een groot deel van Nederland – uit naar zaterdag. “Ik heb er erg veel zin in, maar heb echt nog geen idee hoe het allemaal gaat lopen. Ik kijk er sowieso naar uit om iedereen weer bij elkaar te zien, we hebben zo een heerlijke groep!”

Vooral met deelnemer Anke de Jong (hoofdredacteur ELLE) zal het weerzien een feestje zijn. “Tijdens de opnames had ik de beste band met Anke, wij zijn roomies geweest en we hadden het erg gezellig,” aldus Froukje. Ook over finalisten Jurre Geluk (presentator en programmamaker BNNVARA) en Daniël Verlaan (onderzoeksjournalist RTL) heeft Froukje zo haar gedachten. “Als Daniel de mol is zou ik hem een geweldige en verrassende mol vinden. Dan zou Jurre de winnaar moeten zijn, want die zet al heel lang in op Daniel.”

Wie is de Mol?

Over een paar dagen zullen we het weten – de laatste aflevering is zaterdag 11 maart om 20.30 te zien op NPO 1. Hoewel deze editie van het avontuur bijna achter de rug is kijkt Froukje in elk geval met een warm gevoel terug op haar deelname. “Ik vond het een geweldige ervaring en zou het zo nog een keer willen doen. Maar dan wil ik graag wel iets langer in het spel blijven,” grapt ze.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in