Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Victoria Beckham komt met grappig Rolls-Royce T-shirt

Hoezo niet working class? Victoria Beckham maakt het beste van de Beckham­-docu, waar ze niet héél realistisch in overkwam.

Victoria Beckham Rolls-Royce

Het is waarschijnlijk het beroemdste moment geworden uit de documentairereeks Beckham op Netflix. Het moment waarop Victoria probeert te doen alsof ze uit een soort arbeidersgezin komt, en David even streng ingrijpt. Enfin, kijk maar even.

Maar goed, Vic zou Vic niet zijn als ze daar niet om kon lachen (want dat kan ze tegenwoordig!). En ook niet als ze geen slimme zakenvrouw was die er wel brood in zag.

Ze komt nu met haar eigen T-shirt met slogan. Voor 150 dollar. En wat denk je? Als warme broodjes.

Victoria Beckham

Vic wil bovendien via TikTok wel eens weten wat voor auto jouw vader dan precies reed. En of je een T-shirt wil kopen, dat natuurlijk ook.

Gaat 150 dollar voor een bedrukt wit shirt je toch wat te ver, dan kun je altijd nog op een andere manier meedoen aan de Beckham-hype. Op TikTok is het momenteel helemaal de trend om met je partner een dansje te doen op Islands in the Stream. Gratis en voor niets!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • TikTok/Victoria Beckham