Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verrassing! Daphne Bunskoek is al vier jaar verloofd met Wessel van Diepen

Daphne wil graag trouwen '...maar eerst nog even mijn vijftigste verjaardag vieren.'

Daphne Bunskoek

'Eerst nog even mijn vijftigste verjaardag vieren.'

Daphne Bunskoek (49) en Van Diepen (56) vormen al achttien jaar lang een setje, maar er werd nooit openlijk  gesproken over trouwen. Die plannen zijn er echter wel, zegt Bunskoek tegen Story. De twee blijken namelijk al best een tijd verloofd te zijn. "Inmiddels al een jaar of vier," aldus de RTL Boulevard-presentatrice.

Eerst haar 50ste vieren

Hoewel Bunskoek het ‘leuk vindt’ om lang verloofd te zijn, staat een bruiloft nog altijd hoog op haar lijstje. Maar echt haast lijkt er niet bij te zijn: eerst wil Bunskoek haar 50ste verjaardag uitgebreid vieren. "Ik ben sowieso van de verjaardagen," zegt ze. "Ik ben ook gek op liedjes, sketches en stukjes. Alleen daarom al zou ik het leuk vinden om te trouwen."

Het stel heeft geen kinderen samen. Wel heeft Van Diepen dochter India uit zijn eerdere relatie met Irene van der Laar. "Het is natuurlijk wel een enorm cadeau dat ik dankzij India alsnog heb meegekregen hoe bijzonder het is om een klein meisje te zien opgroeien tot zo’n leuke jonge vrouw”, zei Bunskoek eerder in Linda.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Brunopress