Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sarah Jessica Parker: 'Het is zó belangrijk om optimistisch te blijven'

De Britse Vogue sprak met de actrice, en haar hoopgevende boodschap kunnen we allemaal wel even gebruiken in deze tijden.

And Just Like That

Het zijn barre tijden in de wereld en het is makkelijk om daar de moed een beetje door te verliezen. Een beetje optimisme kan daarom bepaald geen kwaad. Vindt ook Sarah Jessica Parker, die onlangs haar visie op een optimistisch leven deelde in een interview dat we je niet willen onthouden.

Het SATC/And Just Like That-boegbeeld sprak de volgende prachtige woorden gevraagd naar hoe ze zo’n rasoptimist blijft in donkere tijden.

Sarah: “De staat van de wereld vormt hoe ik denk over mijn leven en dat van mijn kinderen. Als alles soepeltjes verloopt, is het natuurlijk veel makkelijker om het leven met levenslust te leven en de toekomst zonnig tegemoet te zien.”

HBO Max

“Wat ik heb geleerd, is dat het niet productief is om boos, verbitterd of verdrietig te zijn. Ik sta die gevoelens wel toe. Wees gewoon boos, voel je woede. Maar denk ook bij jezelf: hoe kom ik hier weer uit?”

“Het is belangrijk om stil te staan bij je eigen veerkracht. Waar komt die vandaan? Je zult jezelf eruit moeten trekken, als je dat niet doet, wordt het al snel een gewoonte om er te veel in te blijven hangen. Juist in moeilijke tijden is optimisme ontzettend belangrijk. Want wat moeten we anders?”

Hear, hear!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • BrunoPress/Planet Photos