Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rick Brandsteder opgenomen in afkickkliniek

Expeditie Robinson? Expeditie Rehab! 

Rick Brandsteder

Expeditie Robinson? Expeditie Rehab! 

Presentator Rick Brandsteder is opgenomen in een afkickkliniek. Dit bevestigt zijn management vrijdag na berichtgeving van Shownieuws. Het management van de 38-jarige Brandsteder wil niet zeggen waarom de presentator in de afkickkliniek zit.

Vermoedelijk heeft het iets te maken met het feit dat er via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer gênante filmpjes zijn uitgelekt waarop hij overduidelijk dronken door een vertrekhal zwalkt. Ze schrijft bij het filmpje: “Vanochtend om 9.30 uur is Rick Brandsteder op Malaga Airport gespot. Met glas in z’n hand. Stomdronken. Hij zwalkte zo door de hele vertrekhal. Spionnen hebben hem ook bij de gate gezien, waarbij hij smeekte of hij mee mocht, maar hij werd geweigerd.”

Wel zegt men dat de presentator "aan zichzelf aan het werken" is en dat het goed met hem gaat. Het management heeft regelmatig contact met hem. "Wij zijn heel trots op hem dat hij dit doet. Daar willen we het bij laten."

De zoon van Ron Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluijver te zien als presentator van Expeditie Robinson. Daarvoor presenteerde hij onder andere De Bachelor.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Brunopress