Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pretty Woman: Julia Roberts vertelt hoe het zou zijn afgelopen met Edward en Vivian

Hoe zou het Edward en Vivian zijn vergaan na hun happy end in Pretty Woman? Julia Roberts (56), die Vivian speelde, heeft daar zo haar gedachten over.

Julia Roberts has a drink with Richard Gere 1990

Hoe zou het Edward en Vivian zijn vergaan na hun happy end in Pretty Woman? Julia Roberts (56), die Vivian speelde, heeft daar zo haar gedachten over.

In de populaire film uit 1990 werd prostituee Vivian (Julia Roberts) als escortdame ingehuurd door Edward (Richard Gere). Het gelegenheidsstel werd verliefd op elkaar en Julia zette een nieuwe norm op hoe je snobby verkoopsters de les kunt lezen.

Maar hoe zou het nu met ze zijn? "Ik denk dat Edward vredig in zijn slaap is overleden aan een hartaanval," zegt Julia bij CBS Mornings. En haar sassy personage Vivian? "Zij runt nu het bedrijf van Edward."

Corbis via Getty Images

Eerder deze maand onthulde Roberts dat ze eerst niets te maken wilde hebben met Pretty Woman. Dat kwam omdat het oorspronkelijke verhaal veel grimmiger was. "In het originele script was Vivian een drugsverslaafde, en de film eindigde niet als een liefdesverhaal. Bovendien liet Edward haar achter in een zijstraat, smeet geld naar haar en reed weg," vertelde ze in ‘The Graham Norton Show’. Pas toen Disney het verhaal wilde vertolken, zag ze de rol wel zitten: "Zij maakten er een grappigere verhaallijn van."

.

En nog even de wraak op de snobby verkoopster: Vivian zal zich inderdaad wel hebben gered.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Getty Images