Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Praten over hun scheidingen schiep een band tussen Halle Berry en Angelina Jolie

Van niets kun je zo opknappen als een lekker klagen over je ex en je scheiding: ervaringsdeskundigen Halle Berry en Angelina Jolie hebben elkaar helemaal gevonden!

Halle Berry and Angelina Jolie

Halle Berry en Angelina Jolie, die samen aan de film Maude v Maude werken, waren niet meteen vriendinnen. Na een moeilijk begin creëerden de twee een band door gesprekken over scheidingen en exen, vertelt Berry aan Variety.

"We hadden een rommelige start, maar ik denk dat dat onze tijd samen op het witte doek ten goede zal komen", zegt Berry. De reden van het moeilijke begin van de samenwerking geeft de Amerikaanse actrice niet, maar ze benadrukt dat het "een goed verhaal" voor later is.

Berry legt uit dat de twee nader tot elkaar kwamen toen ze ontdekten wat ze gemeen hebben. "We hebben veel gepraat over scheidingen en exen. Dat schept wel een band."

Berry, bekend van haar rollen in Monster's BallDie Another Day en de X-Men-filmreeks, zegt Jolie verder "formidabel" te vinden. De film die zij met Jolie gaat maken, zal een mix worden van de actiefilms Mr. & Mrs. Smith en Mission: Impossible, maar met een komische twist.

De actrices produceren de film samen en zijn er allebei in te zien. Berry: "Ik vind het geweldig om met een andere vrouw samen te werken, en een verhaal te maken met onze fijngevoeligheid en vanuit ons perspectief."

Celebs
  • WireImage