Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Patty Brard aan het podcasten: 'Mijn eerste gast is Hans Klok!'

Levenslessen van Patty Brard, die wel iets weet van vallen en opstaan.

Patty Brard Hans Klok

Als íemand het een en ander heeft meegemaakt in haar leven, is het showbizz survivor Patty Brard wel. Dat is een smakelijk uitgangspunt voor een podcastserie en die is er nu: Patty's Levenslessen.

In de podcasts vertelt Brard eerlijk en met humor over de zin en onzin van het leven en bespreekt ze haar eigen ups en downs. Iedere aflevering ontvangt ze een speciale gast om haar levenswijsheden op te toetsen en mee te bespreken.

Nouveau

In de eerste aflevering is dit Hans Klok (herinner je je nog zijn legendarische Zomergasten-optreden?)…

Nouveau

… en in de tweede aflevering goede vriend en cabaretier Richard Groenendijk. De eerste aflevering van de podcast is vanaf vandaag te beluisteren op alle streamingsplatformen.

En omdat Patty en Hans nu eenmaal van glitter, glamour en een stevig briesje houden, toveren ze iedereen om in de perfecte glitter outfit voor de feestdagen met de limited edition Party Collection. Die bestaat onder andere uit verschillende kledingstukken als party jurkjes, hippe glitterkostuums, glitter flair broeken, shirts en colberts.

Nouveau

Accessoires als een glamoureuze zonnebril en de gouden Hans Klok-föhn kunnen niet ontbreken. Om de magie helemaal compleet te maken heeft Hans Klok ook een goocheldoos aan de collectie toegevoegd. Alles glimt je tegemoet in deze feestelijke tijd van het jaar. En hou je vast, je leest het goed, voor deze éne keer zonder panterprint!

De Party Collection is vanaf 15 december online te verkrijgen op Kruidvat en vanaf 19 december in alle filialen. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Nouveau