Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau viert een Ageless Beauty Feestje!

Ter ere van een heel speciale editie. Stijl en sprankel alom op het Ageless Beauty feest in The Dylan in Amsterdam vanavond, ter ere van de nieuwste editie die helemaal in het teken staat van leeftijdloze schoonheid. Leeftijd is namelijk geen factor van belang, die boodschap draagt Nouveau (hier ...

Nouveau viert een Ageless Beauty Feestje!

Ter ere van een heel speciale editie.

Stijl en sprankel alom op het Ageless Beauty feest in The Dylan in Amsterdam vanavond, ter ere van de nieuwste editie die helemaal in het teken staat van leeftijdloze schoonheid.

Leeftijd is namelijk geen factor van belang, die boodschap draagt Nouveau (hier hoofdredacteur Claudia) elke dag uit. Smaak, stijl en nieuwsgierigheid zijn veel belangrijkere factoren om op een prettige manier door het leven te gaan. 

Nederlands bekendste visagist Leco van Zadelhoff, boegbeeld van stralend Nederland, denkt daar precies zo over. Vandaar dat Leco gasthoofdredacteur van Nouveau 14 is. En hij heeft er op zijn eigen wijze wat moois van gemaakt.

Dat werd uiteraard gevierd door de leading ladies én Leco.

Nouveau's hoofdredacteur Claudia presenteerde met trots het bijzondere nieuwe nummer (en Leco leek ook best in zijn nopjes)...

...waarna de prachtige nieuwe cover werd onthuld #powervrouwen, #lecorocks!

Voor alle Ageless Beauties was een mooi cadeau, genomen tijdens de fotoshoot die je vanaf donderdag in het blad kunt zien.

De foto's zijn dan ook prachtig geworden! 

Op het feestje ook veel ándere Ageless Beauties, zoals Lonneke Nootenboom (links) en Daphne Deckers; rechts covermodel Leontine Borsato... 

...en hier in het midden Christine Kroonenberg.

Links covermodel Babette Cremer en rechts Merel Laseur, persoonlijk stijlicoon van Leco (en het levende bewijs dat ook eighty-something zijn fabulous kan zijn). 

Er was ook een kleine Dots-hereniging: Patty Zomer en Angela Groothuizen. 

Stijl en zelfvertrouwen