Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Matthew Perry in besloten kring begraven, de andere 'Friends' rouwen

In Los Angeles is acteur Matthew Perry in besloten kring begraven. De overgebleven 'Friends' waren erbij en in diepe rouw.

Matthew Perry

'Friends'-acteur Matthew Perry is vrijdag begraven in Los Angeles. De ceremonie vond plaats in besloten kring en werd bijgewoond door zo'n twintig familieleden en collega-acteurs, zo meldt entertainmentsite TMZ.

In rouwkleding woonden Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow de plechtigheid bij. Perry werd in besloten kring begraven op Hollywood-begraafplaats Forest Lawn Memorial Park, zo'n kilometer van de Warner Bros studio waar hitserie 'Friends' werd opgenomen. Op het kerkhof liggen ook Michael Jackson, Lucille Ball en Elizabeth Taylor.

Getty Images

Perry, hier in 2017, werd vorige zaterdag dood aangetroffen in zijn jacuzzi in Los Angeles. Hij zou een hartstand hebben gekregen en zijn verdronken. Uit de eerste autopsieresultaten zou blijken dat het niet om een overdosis gaat, maar in afwachting van alle tests blijft de doodsoorzaak voorlopig onbekend.

De 54-jarige acteur worstelde zijn hele leven met een alcohol- en drugsverslaving, maar was al enkele jaren sober. Vrijdag lanceerden zijn nabestaanden een stichting met zijn naam om hem te eren. De Matthew Perry Foundation is opgericht om mensen met een alcohol- en drugsverslaving te helpen. Perry zette zich tijdens zijn leven al in voor lotgenoten, en liet in 2022 nog optekenen dat hij na zijn dood vooral herinnerd wilde worden voor de dingen die hij deed om anderen te helpen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Getty Images