Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Madonna (64) heeft nu roze haar en is gay?

Haar TikTok'je is nogal cryptisch. Als het waar is, zou het 't minst brekende nieuws ooit zijn, maar vooruit: Madonna heeft op TikTok een video gedeeld waarin ze ‘uit de kast’ lijkt te komen. @madonna   ♬ original sound - nudy georges De 64-jarige popster houdt roze ondergoed vast en zet als bijs...

Madonna (64) heeft nu roze haar en is gay?

Haar TikTok'je is nogal cryptisch.

Als het waar is, zou het 't minst brekende nieuws ooit zijn, maar vooruit: Madonna heeft op TikTok een video gedeeld waarin ze ‘uit de kast’ lijkt te komen.

@madonna ♬ original sound - nudy georges

De 64-jarige popster houdt roze ondergoed vast en zet als bijschrift: “Als ik mis, ben ik lesbisch.” Vervolgens gooit ze het ondergoed in de richting van een vuilnisbak, die ze spectaculair mist. De post was lange tijd trending, al was de verbazing gering. 

Hoewel de relaties waarmee Madonna tot nu toe de publiciteit haalde altijd met mannen waren, stuntzoende ze namelijk eerder al wel met onder andere Britney Spears en Lady Gaga.

Daarnaast is ze al sinds het begin van haar carrière al een uitbundig verdediger van liefde in alle wettige toegestane smaken; als iemand de lbgt+ gemeenschap altijd heeft gesteund, is Madonna het wel.

Zoals ze zelf eerder zei: "Ik denk dat iedereen een biseksuele aard heeft. Dat is mijn theorie. Ik kan het mis hebben."

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in