Loungewear waarmee je naar een feestje kunt!

Loungewear waarmee je naar een feestje kunt!

Heb je Bernadette Antwerp al ontdekt?

Soms kom je een label tegen waarvan je meteen denkt: 'Waarom wist ik hier niets van?!' Enter Bernadette Antwerp, een moeder-dochter-onderneming van Bernadette en Charlotte De Geyters, die samen verrukkelijke kleren maken.

Denk aan omslagjurken van crêpe de chine, peignoirs van satijn die je ook naar een feestje aankan en rijke kaftans met prachtige botanische motieven van eigen hand, uitgevoerd in Italiaanse zijde.

Loungewear waarmee je naar een feestje kunt!

"Het is heel belangrijk dat de jurken niet alleen voor de generatie van Charlotte is, maar ook voor mijn generatie," zegt Bernadette, die het Nouveau-motto Style Has No Age overduidelijk omarmt (en check ook even haar benijdenswaardige schoencollectie).

Bernadette Antwerp heeft een gekmakende site waarop alles beweegt en je niets kunt vinden, maar die je toch even moet checken om de krankzinnige Judy-jurk die je op tientallen manieren kunt dragen.

De kleding gaat tot een Franse maat 42 (zucht…) en wordt verkocht via grote online stores als Net-a-porter en Matches Fashion en in een paar winkels in België en in Nederland (twee in Rotterdam, één in Maastricht) de prijzen liggen tussen de 600-700 euro.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in