Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Linda Evangelista (58): 'Ik wil niet meer naast iemand slapen'

Linda Evangelista (58): 'Ik wil niet meer naast iemand slapen'

Linda Evangelista 2023

Linda Evangelista ziet daten voorlopig niet zitten. Dat vertelt het 58-jarige Canadese model in een interview met The Sunday Times.

"Ik wil niet meer naast iemand slapen. Ik wil niemand horen ademen", zegt Evangelista, die laat weten dat zij jaren geleden voor het laatst heeft gedatet.

Het model was eerder getrouwd met Gérald Marie, het voormalige hoofd van het Parijse kantoor van modellenbureau Elite. Het stel trouwde in 1987 en ging uit elkaar in 1993. "Ik had echt totaal geen idee", zegt Evangelista over haar besluit om in het huwelijksbootje te stappen met Marie. "Hij had kennelijk een lieve kant waar ik op viel."

In de docuserie The Super Models, die sinds september te zien is op Apple TV+, beweert Evangelista door Marie fysiek mishandeld te zijn tijdens hun huwelijk. Marie werd in 2020 door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Deze gebeurtenis moedigde Evangelista aan om zich ook uit te spreken over haar eigen ervaringen met haar ex-man.

Evangelista heeft een zeventienjarige zoon met de Franse zakenman François-Henri Pinault. Het stel had in 2005 en 2006 een relatie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Getty Images