Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leontine Ruiters weer gelukkig in de liefde!

Nieuwe ronde, nieuwe relatie, nieuwe kansen. Het gonsde al even rond en het is nu bevestigd door de mijnheer in kwestie: Leontine Ruiters (54) heeft weer een nieuwe liefde in haar leven en het betreft multimiljonair John Huiberts. Yvonne Coldewijer bracht het nieuws dinsdagochtend al op haar juic...

Leontine Ruiters weer gelukkig in de liefde!

Nieuwe ronde, nieuwe relatie, nieuwe kansen.

Het gonsde al even rond en het is nu bevestigd door de mijnheer in kwestie: Leontine Ruiters (54) heeft weer een nieuwe liefde in haar leven en het betreft multimiljonair John Huiberts.

Yvonne Coldewijer bracht het nieuws dinsdagochtend al op haar juicekanaal en inmiddels heeft Huiberts de relatie bevestigd aan RTL Boulevard.

"Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk.” Leontine heeft de multimiljonair leren kennen via een gemeenschappelijke vriendin. De twee hebben het in elk geval erg gezellig samen. Of er sprake is van een echte relatie laat Huiberts in het midden. Dat houden ze ’liever nog even voor zichzelf’.

John werd in 2018 nog uitgeroepen tot EY Entrepreneur Of The Year vanwege zijn werk als oprichter van uv-lakkenmaker IGM Resins. Leontine scheidde vorig jaar na een huwelijk van krap 22 jaar van Marco Borsato. Het rommelde al sinds 2020 afgaand op Marco's buitenechtelijke escapades. Een doorstart haalde het niet toen hij ook nog werd beschuldigd van seksueel misbruik en zijn naam viel in het The Voice-schandaal.

Foto (c) Brunopress, ANP 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in