Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leontine Ruiters met nieuwe liefde naar Ibiza (gedoe incluis)

Mediamomentje, anyone? Het was vorige week onbetwist leuk nieuws: Leontine Ruiters heeft na haar breuk met Marco Borsato een nieuwe liefde: John Huiberts. De tortels verblijven momenteel op Ibiza waar vermoedelijk niet helemaal toevallig ook fotograaf Edwin Smulders rondliep waar ze welwillend vo...

Leontine Ruiters met nieuwe liefde naar Ibiza (gedoe incluis)

Mediamomentje, anyone?

Het was vorige week onbetwist leuk nieuws: Leontine Ruiters heeft na haar breuk met Marco Borsato een nieuwe liefde: John Huiberts.

De tortels verblijven momenteel op Ibiza waar vermoedelijk niet helemaal toevallig ook fotograaf Edwin Smulders rondliep waar ze welwillend voor poseerden; de foto's zijn te bewonderen in Story.

Verder nog nieuws over het nieuwe setje? Nou… Juice Queen Yvonne Coldeweijer is inmiddels uitgebreid bijgepraat door bronnen rond de mijnheer in kwestie, die acht weken geleden nog op Ibiza was met zijn vorige relatie en haar kinderen. En die dame moest uit de media vernemen dat hun relatie voorbij was: 'Iedereen is superverdrietig.' Met andere woorden: laten we hopen dat Leontine het rustig aandoet.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in