Leontine Ruiters' lieve ode aan haar moeder

Leontine Ruiters' lieve ode aan haar moeder

In de maand mei verloor ze haar beide ouders.

Leontine Ruiters heeft op Instagram een lieve boodschap aan haar moeder gedeeld. "De maand mei is misschien wel mijn favoriete maand. De kille, grijze winter is voorbij en de zon laat zich weer regelmatig zien en haar warmte voelen," schrijft ze erbij.

"De natuur is ontwaakt en showt haar schoonheid, alles staat in bloei en er zijn weer volop prachtige bloemen te verkrijgen waaronder mijn favoriete pioenrozen. Toch is het ook de maand waarin ik mijn beide ouders verloor, op 9 mei 1996 mijn vader en op 19 mei 2017 mijn moeder."

"Mama werd op 24 mei, op haar verjaardag, begraven en dat was eigenlijk heel bijzonder; Tuurlijk was er veel verdriet maar vooral ook heel veel dankbaarheid.We hebben op die dag haar leven letterlijk en figuurlijk gevierd. We hebben haar lievelings lied ‘Hava Naglia’ gezongen, de kleinkinderen hebben om haar kist heen gedanst zoals zij altijd met hen om de tafel deed toen ze klein waren.

We hebben prachtige verhalen gedeeld, sommige grappig, andere emotioneel en uiteindelijk hebben we samen met alle aanwezigen op haar leven geproost.Met natuurlijk op de kist een hart van prachtige pioenrozen…..Lieve Mama gefeliciteerd, maak er daar boven met Papa een feestje van ♥️"

Openingsfoto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in