Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leontine Ruiters (55) koopt een romantisch huis in het Gooi

Niets zegt zo lekker 'nieuwe start!' als een andere omgeving: Leontine Ruiters (55) koopt een romantisch huis in het Gooi.

Leontine Ruiters exc

In het spraakmakende interview dat Leontine Ruiters aan Nouveau gaf las je al dat ze aan het opkrabbelen is na de scheiding van Marco Borsato en dat ze haar vertrouwde levenslust en humor heeft hervonden.

Nieuwe start

Niets zegt zo lekker 'nieuwe start!' als een andere omgeving en die is er nu ook. Volgens de site Bekende Buren heeft ze in Huizen 'de helft van een dubbel landhuis gekocht voor 1,075.000 euro. De vraagprijs was 1.195.000 euro, waarvan zij 120.000 vanaf heeft weten te halen. Op het huis heeft Leontine een hypotheek van 400.000 euro laten vestigen. Dit betekent dat zij 675.000 euro aan eigen geld op tafel heeft gelegd.'

Thuis in Huizen

Landhuis is een wat groot woord, het gaat om een romantische twee-onder-een-kapper. Het huis heeft een rieten dak en een woonoppervlakte van 142 vierkante meter. Het  telt onder andere vier slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Koken kan zij in de half open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Mooie, ruime tuin

De woonkamer, waar door de grote ramen veel licht valt, heeft openslaande deuren naar de achtertuin van 132 vierkante meter, gelegen op het noordwesten. Daarnaast beschikt Leontine over een vrijstaande garage waar één auto in past. Op de oprijlaan is er ruimte voor meer auto’s. Bekijk hier de foto’s van Leontine’s nieuwe huis.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Roger Neve voor Nouveau