Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

L'Amour Toujours: Bennifer in Paris!

Honeymoon met vijf kinderen? Mijnheer en mevrouw Affleck, die onlangs zijn getrouwd in Las Vegas, lijken hun honeymoon in Parijs door te brengen, waar ze onder andere het Louvre aandeden. Nu is het Louvre enórm, dus is het te hopen dat er binnen een golfkarretje voor Jennifer klaarstond, want een...

L'Amour Toujours: Bennifer in Paris!

Honeymoon met vijf kinderen?

Mijnheer en mevrouw Affleck, die onlangs zijn getrouwd in Las Vegas, lijken hun honeymoon in Parijs door te brengen, waar ze onder andere het Louvre aandeden.

Nu is het Louvre enórm, dus is het te hopen dat er binnen een golfkarretje voor Jennifer klaarstond, want een stevige wandeling op deze schoenen is vast nog best een uitdaging.

Ze zijn overigens niet met zijn tweetjes, ook Jennifers tweeling Max en Emme werd gespot in het Crillon Hotel, zo geïnteresseerd als je van twee pubers mag verwachten die verplicht worden blootgesteld aan kunst.

De Affleck'jes bleven niet achter: hier Violet met haar vader tijdens een boottochtje over de Seine…

…waar Jennifer lekker aan het borrelen was…

…en het hele gezelschap best een happy Modern Family leek.

Ben leek wat minder verrukt van all things Paris dan Jennifer, maar dat had vermoedelijk meer te maken met de media-aandacht rond het gezelschap.

Jennifer maakte van de gelegenheid gebruik om nog even binnen te wippen bij Hermès waar ze deze Birkin op voorraad hadden.  

Ze gingen eveneens winkelen bij Dior, Ben oogde als een professioneel echtgenoot die liever elders zou zijn, maar toch was meegegaan uit liefde voor zijn vrouw.

En ze deden een poging om ongezien een hapje te eten in Le Flore en l'Île.

Dit zijn toch de momenten waarop het minder benijdenswaardig is om een celebrity te zijn.

Overigens wel een superleuke overhemdjurk die Jennifer hier aanheeft.

Gelukkig was er ook nog gelegenheid om te minnekozen bij de drogist. L'Amour Toujours!

Foto's (c) Getty Images, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in