Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Johnny de Mol over zijn moeder Willeke Alberti: 'We moeten haar goed in de gaten houden'

Rouw overheerst in de familie na de dood van Daniëlle. Johnny de Mol zegt over zijn moeder Willeke Alberti: 'We moeten haar goed in de gaten houden.'

Willeke Alberti en Johnny de Mol

De familie van Daniëlle van 't Schip, die in oktober op 54-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker overleed, is nog in diepe rouw, maar probeert toch – ze had het hen meegeven – de draad weer enigszins op te pikken.

Echtgenoot Johnny van 't Schip accepteerde om die reden het interim-trainerschap van Ajax en haar halfbroer Johnny de Mol presenteert zaterdag een grote nieuwe show, Ranking The Talent (SBS6, 20:00)

Ze is nooit ver uit zijn gedachten. "We hebben haar tot het laatst verzorgd en zij heeft ons daarin zó goed begeleid," zegt De Mol in de Telegraaf. "Ze is nooit kleinzerig geweest. Dit is hoe zij in het leven stond."

Willeke

Over zijn moeder Willeke Albert (78) maakt hij zich zorgen: "Haar moeten we de komende tijd goed in de gaten houden." Hij vertelt hoe ze afleiding heeft aan haar kleinkinderen "maar als ik haar thuis breng en ik zie de foto van Daniëlle naast een brandend kaarsje staan, dan voel ik weer het grote verdriet dat zij heeft."

Alberti wilde alle optredens voorlopig uit haar agenda schrappen, maar daar stak haar dochter een stokje voor. "Zij heeft altijd gezegd: jij moet het licht verspreiden, met name in de zorg. Gelukkig heeft mijn moeder daar na enige twijfel naar geluisterd en gaat ze binnenkort weer in verzorgingstehuizen optreden."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • NLBeeld | Willeke en haar zoon Johnny in 2018