Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Janny van der Heijden wint FlavorFlav

Ze is ook ónze favoriete smaakmaker! Culinair journaliste en tv- en kookboekenmaker Janny van der Heijden staat op nummer 1 van de Food Top 100 2019, zo heeft de redactie van FavorFlav bekend gemaakt. De lijst is een ode aan de movers en de shakers van de Nederlandse gastronomie. Janny is degene ...

Janny van der Heijden wint FlavorFlav

Ze is ook ónze favoriete smaakmaker!

Culinair journaliste en tv- en kookboekenmaker Janny van der Heijden staat op nummer 1 van de Food Top 100 2019, zo heeft de redactie van FavorFlav bekend gemaakt. De lijst is een ode aan de movers en de shakers van de Nederlandse gastronomie. Janny is degene die dit jaar de grootste invloed heeft gehad op het onder de aandacht brengen van lekker eten bij de Nederlandse consument.

Van der Heijden is de terechte winnaar volgens het juryrapport die haar de grande dame van de culi-journalistiek noemt. Samen met haar mede-presentator André van Duin verpulverde zij het ene na het andere kijkcijferrecord. Dat zij véél meer kan dan guitig proeven in Heel Holland Bakt, blijkt uit de bekroning met het Mes van Johannes, een prestigieuze prijs die ze onlangs kreeg van de Stichting Gastronomische Bibliotheek. Een erkenning voor haar complete oeuvre als culinair journalist en publicist.