Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is zangeres Adele dan nu écht getrouwd?

Ze houdt de spanning er al maanden in, maar lijkt het nu toch echt zelf te hebben bevestigd: Adele is getrouwd met sportmanager Rich Paul.

 Adele and Rich Paul 2023

Het zou allemaal zoveel duidelijker zijn als er even een persberichtje uit werd gestuurd…

Eerder leek ze zich al eens versproken te hebben en nu zou Adele (35) het nu ook daadwerkelijk bevestigd hebben: ze is getrouwd met sportmanager Rich Paul (41).

Dat zeggen twee toeschouwers van een comedyshow, die ook bijgewoond werd door de zangeres. Daar zou Adele door de hele zaal hebben geroepen dat ze onlangs getrouwd is.

'Dat ben ik!'

Het was tijdens een stand-up comedyshow van Britse presentator - en goede vriend van Adele - Alan Carr dat de zangeres haar huwelijk bevestigde, vertellen de toeschouwers tegen het roddelkanaal 'Deuxmoi'. "Alan vroeg het publiek of er onlangs iemand getrouwd was en Adele riep 'dat ben ik'."

Adele en Rich Paul

Adele en Rich Paul waren al een hele tijd vrienden maar werden pas in 2021 verliefd. In september maakte het koppel hun relatie ook bekend op Instagram. Zowel Adele als Paul zijn al ouders, maar de zangeres liet eerder dit jaar nog vallen dat ze klaar was voor een volgende kindje. Adele heeft een zoontje Angelo (11) uit haar vorige huwelijk met Simon Konecki (49). Rich Paul is vader van drie kinderen, waarvan de oudste al volwassen is.

Geruchten over verloving

In februari dit jaar verklaarden verschillende bronnen aan de Britse pers dat het koppel zich had verloofd en in de zomer zou trouwen. Adele wakkerde geruchten over hun verbintenis alleen maar aan toen ze Paul in september haar 'echtgenoot' noemde tijdens een concert in Las Vegas. Een fan in het publiek vroeg tijdens die show of Adele met haar wilde trouwen. "Je kunt niet met me trouwen", antwoordde Adele. "Ik ben hetero, liefje, en mijn echtgenoot is hier vanavond."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Getty Images