Is een van deze 7 mannen de nieuwe James Bond?

Zeven namen die je nog niet 100x voorbij hebt horen komen.

Regé-Jean Page

Officieel zijn ze ‘nog lang niet bezig met casten’, maar mooi wel dat acteur Taron Egerton (die zelf werd gelinkt aan de rol) onlangs met de Daily Mail deelde dat er al een nieuwe James Bond is gecast.

Het zou dus zomaar kunnen dat een aankondiging aanstaande is over de volgende 007. Wij verzamelden zeven namen die genoemd worden als de gentleman spy die je nog niet zo goed kent (geen Idris Elba dus).

1 – Regé-Jean Page (34)

Regé-Jean Page
© Getty Images

De Duke of Hastings van Bridgerton dus. Regé brak eind 2020 ontzettend door met zijn rol in de hitserie en krijgt sindsdien bijna alle mooiboy-rollen onder de zon aangeboden. Hij kan echt wat, we weten dat veel mannen en vrouwen hem héél leuk vinden, en hij voldoet ook aan de roep om meer diversiteit in de Bondfilms, dus wat let de makers?

2 – James Norton (37)

James Norton
© Getty Images

Geen bekende naam, maar voor liefhebbers van Britse crime wel een bekende kop: Norton ken je wellicht van Happy Valley. Hij is quentessentially British in look en feel, kan romantische en sinistere rollen aan en ziet er gewoon uit alsof er heel veel gebeurt achter die mysterieuze ogen.

3 – Richard Madden (36)

Richard Madden
© Getty Images

Een fijne Schot mag nooit op een 007-lijst ontbreken, en Richard Madden is een hele leuke. Je kent hem van Game of Thrones (Robb Stark) en Bodyguard (een aanrader!). Fijn accent, mooie ogen, prima acteertalent en ziet er top uit in een pak. Niet de interessantste keuze, wel een begrijpelijke.

4 – Jack Lowden (32)

Jack Lowden
© Getty Images

Nog een Schot, maar dan een minder bekende bij het grote publiek. Lowden staat te boek als een van de grote nieuwe acteertalenten, je zag hem bijvoorbeeld voorbijkomen in Dunkirk en Mary Queen of Scots, naast zijn vriendin Saoirse Ronan.

5 – Riz Ahmed (40)

Riz Ahmed
© Getty Images

Timmert alweer heel wat jaartjes aan de weg in Hollywood, van grote producties zoals Star Wars tot meer indie-werk zoals Sound of Metal (waar hij een Oscarnominatie voor kreeg) en de geweldige HBO-miniserie The Night Of. Een opvallende verschijning, een echte leading man. En met zijn intense blikken zien wij hem Bond een heel nieuwe allure meegeven.

6 – Aidan Turner (39)

Aidan Turner
© Getty Images

Voor fans van Poldark een hele bekende, voor veel anderen niet. Deze Ier speelde vijf jaar lang in de Populaire BBC-serie, maar dat is nu verleden tijd en we kunnen niet wachten om hem weer op onze schermen te zien.

7 – Henry Golding (36)

Henry Golding
© Getty Images

Deze Maleisische Brit begon zijn carrière ooit als model, maar wist dankzij Crazy Rich Asians en The Gentlemen lekker op te klimmen tot acteur. Goede kaaklijn, fijne uitstraling, zeer geloofwaardig als womanizer. De eerste Aziatische Bond, het klinkt fijn.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in