Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iris van de Ende en haar man Vincent na 16 jaar uit elkaar

De showbizz reageert verrast, ze leken altijd zo hecht. Iris van den Ende en haar man Vincent Biekman hebben na zestien jaar een punt achter hun relatie gezet. De eigenaresse van productiehuis MediaLane en dochter van mediamagnaat Joop van den Ende heeft dat laten weten aan RTL Boulevard. ‘Na zes...

Iris van de Ende en haar man Vincent na 16 jaar uit elkaar

De showbizz reageert verrast, ze leken altijd zo hecht.

Iris van den Ende en haar man Vincent Biekman hebben na zestien jaar een punt achter hun relatie gezet. De eigenaresse van productiehuis MediaLane en dochter van mediamagnaat Joop van den Ende heeft dat laten weten aan RTL Boulevard.

‘Na zestien hele fijne en liefdevolle jaren samen hebben wij het verdrietige besluit genomen om uit elkaar te gaan’, laat het stel weten in een verklaring. De twee arriveerden altijd samen op premières. ‘Het mooiste geschenk is onze zoon Liam. Wij zullen er altijd voor hem zijn en hem op de eerste plaats zetten. We gaan nu in alle rust deze nieuwe weg uitvinden.’

Theaterproducent Joop van den Ende sprak vorig jaar nog vol lof over de hechte familieband. "Die is hecht, daar zijn Janine en ik trots op. De kinderen erbij, de aanhang, en onze kleinzoon, Liam. Bijna één jaar is hij. Een genot.”

Volgens bronnen is Joop van den Ende behoorlijk aangedaan is door de scheiding van Iris en Vincent, die er helemaal bij hoorde. Joop en zijn echtgenote Janine hebben twee kinderen.