Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iris Apfel: 100 jaar én een eigen collectie

H&M gaat in zee met de super senior! Iets om naar uit te kijken: stijlicoon Iris Apfel viert haar honderdste verjaardag met een eigen collectie bij H&M. Eentje met unieke prints, statement sieraden en heel véél kleur, want dat is sinds jaar en dag de look van de Amerikaanse. Er zullen tweedelige ...

Iris Apfel: 100 jaar én een eigen collectie

H&M gaat in zee met de super senior!

Iets om naar uit te kijken: stijlicoon Iris Apfel viert haar honderdste verjaardag met een eigen collectie bij H&M.

Eentje met unieke prints, statement sieraden en heel véél kleur, want dat is sinds jaar en dag de look van de Amerikaanse.

Er zullen tweedelige kostuums in de rekken hangen, maar ook bloemenpakjes en gelaagde jurken met ruches die de dames kunnen aanvullen met een paar extravagante juwelen - zo verscheen ze zelf ook op haar verjaardagsfeest in New York.

Apfel zegt zelf een paar goede redenen te hebben om haar verjaardag samen met de keten te vieren. "Ze zijn absolute pioniers. Ik hou van high style tegen betaalbare prijzen. Stijl gaat bovendien niet over veel geld uitgeven: het gaat over hoe je je voelt als je iets draagt."

De collectie ligt begin 2022 in de winkel.

Foto's (c) H&M 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in