Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hugh Jackman (54) en zijn Deborra (67) na 27 jaar uit elkaar

Als stel leken ze onverwoestbaar, maar schijn bedriegt: Hugh Jackman (54) en zijn Deborra (67) gaan na 27 jaar uit elkaar.

 Hugh Jackman and his wife Australian director Deborra-Lee Furness 2022

Acteur Hugh Jackman (54) en actrice Deborra-Lee Furness (67) hebben hun echtscheiding aangekondigd. Het Australische stel trouwde in 1996 en heeft  samen twee kinderen.

"We zijn gezegend dat we bijna drie decennia als man en vrouw samen een prachtig, liefdevol huwelijk hebben gehad", schrijven Jackman en Furness in een gemeenschappelijke verklaring. "Onze reis is nu aan het veranderen en we hebben besloten uit elkaar te gaan om onze individuele groei na te streven. Ons gezin is en blijft onze hoogste prioriteit. We ondernemen dit volgende hoofdstuk met dankbaarheid, liefde en vriendelijkheid."

Grote liefde

Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness ontmoetten elkaar in 1995 op de set van de Australische televisieserie Corelli, waar het meteen dikke liefde bleek tussen de twee. "Twee weken nadat ik Deborah ontmoette, wist ik al dat we de rest van ons leven samen zouden zijn", zei Jackman er ooit over in het televisieprogramma The Today Show. Al na een paar maanden deed de Wolverine-acteur een huwelijksaanzoek. Ze trouwden in april 1996 en adopteerden samen twee kinderen, Ava (18) en Oscar (23).

Celebs
  • WireImage