Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe liep het af met Glennis Grace in Ter Apel?

Zeven auto's én een aanhanger vol spullen. Bij het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel zijn vandaag veel spullen uitgedeeld, zoals eten en drinken maar ook dekens, kleding, jassen en schoenen. Het ging om vrijwilligers van christelijke en islamitische hulporganisaties. Privé-initiatief O...

Hoe liep het af met Glennis Grace in Ter Apel?

Zeven auto's én een aanhanger vol spullen.

Bij het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel zijn vandaag veel spullen uitgedeeld, zoals eten en drinken maar ook dekens, kleding, jassen en schoenen. Het ging om vrijwilligers van christelijke en islamitische hulporganisaties.

Privé-initiatief

Ook Glennis Grace heeft zondagmiddag spullen uitgedeeld bij het aanmeldcentrum. De zangeres riep haar volgers eerder online op om spullen te doneren. "Iedereen kent inmiddels de situatie in Ter Apel en de honderden, honderden vluchtelingen die daar vastzitten en onder erbarmelijke omstandigheden aan hun lot overgelaten worden", zei ze in een video. "Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besloten om aanstaande zondag daarnaartoe te gaan rijden met de nodige spullen die daar zo nodig zijn."

Hygiënische producten

Er kwamen veel cynische reacties op haar oproep, maar de zangeres hield woord en arriveerde met vrienden, zeven auto’s en een aanhanger vol met onder meer speelgoed, kleding en hygiënische producten. De uitgedeelde spullen vonden gretig aftrek onder de asielzoekers. Er was zoveel gebracht dat er zelfs nog spullen overbleven. 

Foto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in