Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hier ken je Juice Queen Yvonne Coldeweijer van

Ze draait al behoorlijk lang mee in de showbiz. Vlogster en Juice Queen Yvonne Coldeweijer (35) levert op Life of Yvonne de ene na de andere scoop af dankzij haar uitstekende netwerk. "Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen," zegt ze over haar onafhankelijke positie in Q...

Hier ken je Juice Queen Yvonne Coldeweijer van

Ze draait al behoorlijk lang mee in de showbiz.

Vlogster en Juice Queen Yvonne Coldeweijer (35) levert op Life of Yvonne de ene na de andere scoop af dankzij haar uitstekende netwerk.

"Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen," zegt ze over haar onafhankelijke positie in Quote. "En ik hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen."

Of je er nu van smult of het allemaal niet zo chic vindt, waarschijnlijk denk je ook wel eens: 'Waar ken ik haar toch van?' Je zou haar in 2009 hebben kunnen zien in de talentenjacht K2 zoekt K3, waar ze net voor de liveshows moest afzwaaien.

Yvonne treurde niet lang, bedacht pittige 'Keet!' als alter ego en werd zo in 2010 het gezicht van de nieuwe Telekids.

Ze kan bovendien goed zingen, bracht meerdere singles uit en speelde popster Cindy in de Vlaamse serie Amika. Ook speelde ze de hoofdrol in grote musicals. Zo nam ze de rol van Glenda over van Chantal Janzen in Wicked..

... en speelde ze Ariël in De Kleine Zeemeermin.

Omdat ze afknapte op de showbizzwereld vol luchtkussen en gouden bergen, begon Coldeweijer te vloggen over beauty en mode en dat heeft uiteindelijk geleid tot het Life of Yvonne waar ze nu zo'n furore mee maakt.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in