Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gwyneth Paltrow zet jarige zoon in het zonnetje: 'Ben zo trots op je'

Gwyneth's zoon mocht onlangs alweer achttien kaarsjes uitblazen.

Gwyneth

Gwyneth Paltrow (51) heeft duidelijk dominante genen. Tuurlijk, haar dochter Apple (20) en zoon Moses (18) hebben óók wel iets van hun vader Chris Martin (die van Coldplay), maar zoonlief Moses lijkt behoorlijk op zijn moeder. De jongste telg mocht onlangs alweer achttien kaarsjes uitblazen. Een trotse Gwyneth zet haar zoon dan ook in het zonnetje.

Liefde voor je kind

Moses is alweer achttien jaar geworden, een speciale leeftijd natuurlijk. "Gefeliciteerd met je 18e verjaardag, mijn zoon. Ik ben zo trots op wie je bent", schrijft Gwyneth bij een foto van haar zoon op Instagram. "Ik hou van je gevoeligheid en briljantheid en stille humor. Ik bewonder hoe diep je gaat in gebieden die je interesseren, je bent een expert geworden in synths uit de jaren 80 en de Franse new wave", vervolgt ze.

"Ik hou ervan hoeveel je houdt van de mensen van wie je houdt, maar ook hoe je jezelf bent. Er zit zo'n prachtige wereld van ideeën en harmonieën in dat mooie hoofd van je. Ik ben ongelooflijk trots op de persoon die je vandaag bent, nu je over de drempel stapt naar volwassenheid. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen, Moses je maakt me absoluut gelukkig. ❤️ Mama."

Kinderen uit huis

Komend najaar zal Moses gaan studeren op Brown University. Zus Apple studeert al aan Vanderbilt University. Dit betekent dat Gwyneth's beide kinderen uit huis zullen zijn en daar heeft de actrice het best moeilijk mee. In een interview met The Sunday Times liet ze weten dat ze een "een diep gevoel van naderend verdriet" heeft over de naderende verhuizing van Moses.

"Ik ben zo gedefinieerd en zo vervuld door het moederschap. Ik weet niet eens hoe ik het moet verwoorden. Het is als de leidende kracht. Daar keer ik naar terug", legt ze uit. "Ik ben eigenlijk al 20 jaar gebonden aan een schoolkalender – dus hoe zal het voelen om dat niet meer te hebben?"

"Aan de ene kant ongelooflijk verdrietig. Een diep gevoel van naderend verdriet" zei ze. "Aan de andere kant is dit precies wat er zou moeten gebeuren."

Celebs
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld