Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Glennis Grace wil naar Ter Apel

Alsof ze daar al niet genoeg aan hun hoofd hebben. Je zou er iets van kunnen denken, met het oog op de rechtszaak die in oktober plaats zal hebben, charmeoffensiefje en 'How do I make this about me?' Maar laten we positief blijven en het volledig leeg geveegde Instagramaccount van Glennis Grace b...

Glennis Grace wil naar Ter Apel

Alsof ze daar al niet genoeg aan hun hoofd hebben.

Je zou er iets van kunnen denken, met het oog op de rechtszaak die in oktober plaats zal hebben, charmeoffensiefje en 'How do I make this about me?' Maar laten we positief blijven en het volledig leeg geveegde Instagramaccount van Glennis Grace beschouwen als een schone lei.  

In een video op haar Stories laat ze zich uit over 'de situatie in Ter Apel' en 'honderden en honderden vluchtelingen die daar vastzitten en onder erbarmelijke omstandigheden aan hun lot overgelaten worden'. "Ik wil helpen. Mijn vriendenploeg wilt (sic) helpen. En wij hebben besloten om aanstaande zondag daar naartoe te gaan rijden met de nodige spullen die daar zo nodig zijn."

Ze roept haar volgers op om te laten weten of ze spullen als dekens en medicijnen kunnen doneren en kondigt aan dat er snel een adres volgt waar zij die spullen kunnen afgeven. Later voegt ze eraan toe dat ook speelgoed en kinderkleding welkom zijn. "Zodat wij daar met een hele grote groep naar toe kunnen gaan rijden om dit af te geven. Let's do this guys. It needs to stop."

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in