Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gezellig! Lonneke Nooteboom en Leontine Ruiters lanceren samen een podcast

De eerste aflevering staat nu online!

leontine

Het hoge woord is eruit: Lonneke Nooteboom en Leontine Ruiters starten samen een podcast. De twee maakten het heugelijke nieuws vanochtend bekend op Instagram.

Goede vriendinnen

Lonneke en Leontine zijn al heel wat jaren vriendinnen. En vriendinnen kennen elkaar natuurlijk door en door, gaan samen op vakantie en lachen erop los. Wat een gezelligheid! Die gezelligheid gaan de twee dames nu met ons delen doormiddel van een podcast.

Vorige week liet Leontine al aan Weekblad Party doorschemeren dat zij en Lonneke binnenkort een podcast zouden lanceren. "Ik doe helemaal niks joh, ik lig de hele dag in bed", zo grapte Leontine op de vraag waarmee ze haar geld verdient. "Nee, hoor. Er komt een podcast aan met mijn vriendin Lonneke Nooteboom."

Eerste aflevering

Waar de podcast allemaal over zal gaan? "Over mezelf, over mijn vriendinnen en over het leven", aldus Leontine.

"Say hi to ‘Lon & Leo’ 🤩! We vinden het zó leuk om over ons nieuwe project te vertellen; wij hebben onze eigen podcast! Al 12 jaar zijn we vriendinnen. Samen kunnen we álles met elkaar bespreken, lullen tot de zon op komt, samen huilen van het lachen, maar wij kunnen ook kwetsbaar naar elkaar zijn. Dit zijn precies de ingrediënten die je van ‘Lon en Leo’ de podcast kunt verwachten en we hebben er zó veel zin in!", zeiden dames over de podcast.

Tinder en Sloggi's

Nu is het eindelijk zover en hebben de twee vriendinnen de eerste aflevering gelanceerd. De podcast heet Lon & Leo. "Wij zijn live met onze allereerste aflevering van onze podcast @lonenleo 🥳 Wij proosten op dit heugelijke moment en op jullie (nu al) enthousiaste reacties!", klinkt het in de caption.

"De eerste aflevering ‘Tinder & Sloggi’s’ vind je nú in de link van onze bio’s. Vergeet onze podcast niet te volgen op Spotify zodat je vanaf nu wekelijks met ons mee kunt luisteren 🙌🏼 We zijn héél benieuwd wat jullie van deze aflevering vinden!", aldus de dames.

Reacties

In de reacties wordt in ieder geval al enthousiast gereageerd op de podcast. "Jaaaaa 🎉🎉🎉🎉", reageert Anouk Smulders. En: "Feeeeeest🔥🙌", reageert de zoon van Leontine, Luca Borsato.

Celebs
  • NL Beeld