Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Genieten: het jawoord van Nikkie de Jager en haar Dylan

Het fenomeen deelt de trouwfilm én trouwtips! Radiopresentator en voice-over Jeroen Kijk in de Vegte heeft Nikkie de Jager en haar vriend Dylan Drossaers in de echt verbonden. Dat vertelt De Jager in een dinsdagavond online geplaatste video over haar bruiloft. Ook moest iedereen zijn telefoon inl...

Genieten: het jawoord van Nikkie de Jager en haar Dylan

Het fenomeen deelt de trouwfilm én trouwtips!

Radiopresentator en voice-over Jeroen Kijk in de Vegte heeft Nikkie de Jager en haar vriend Dylan Drossaers in de echt verbonden. Dat vertelt De Jager in een dinsdagavond online geplaatste video over haar bruiloft. Ook moest iedereen zijn telefoon inleveren.

De Jager droeg tijdens de ceremonie een witte jurk die zij zelf had samengesteld uit twee schetsen die ontwerpers Viktor & Rolf voor haar hadden gemaakt.

Toen zij en Drossaers aankwamen, zong Davina Michelle het nummer Always Remember Us This Way, dat Lady Gaga zingt in de film A Star is Born. De taart werd verzorgd door Robèrt van Beckhoven.

Verder vertelde De Jager in de video dat zij de achternaam van haar man achter haar eigen naam heeft geplakt. "Dus ik heet voortaan Nikkie de Jager-Drossaers", legde ze uit. Verder meldde de presentatrice en make-upartiest dat er veel gehuild werd. Het is een heerlijk lange video, neem er een kopje thee bij, Nikkie is aanstekelijk als altijd.